Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
new balance 990v3
#1
New Balance H710 new balance dame High Ivy League Harvard, Penn Dartmouth 10. januar 2011 Ny Balance H710 High "Ivy League" - Harvard, Penn Dartmouth For de jer, der holder tæller, har vi allerede set tre dråber fra New Balance Ivy League Pack. Princeton, Brown og Columbia blev bogført for et par dage siden, og nu får vi chancen for at se Harvard, Penn og Dartmouth. Den samme formel anvendes når det gælder disse modeller. Hver sko opretholder en en-suede-top, der falder i tråd med sin kollegiale modstykke. Så for denne runde H710 s får vi Harvard i Burgund, Penn i Grey og Dartmouth i Green. Med undtagelse af Penn's tonale effekt har modellerne også messing D-Rings. Hver sko har også et knæet tunge logo. Se efter disse at ramme japanske detailhandlere i februar. 

Ny Balance M564 Colorways 7 januar 2011 Ny Balance M564 New Balance har lavet en ny sko, der er den perfekte balance mellem gammelt og nyt med M564. Løberen har bestemte gamle skolefølelser, men det bøjer en ny aldersmuskel, som vi ikke rigtig ser meget af mærket. Den strømlinede new balance 530 runner har en fuldt perforeret teltæske til endel. Læder og ruskind er de materialer, du har valgt, indtil du kommer til en glat hæl, der holder op med en maskeret krave og tunge. Hælen huser også et lacing system, der hjælper med at holde din fod på plads, mens du føjer et strejf af branding til blandingen. En 3M hælfane new balance 990gl4 giver en lille flash og et ribon tungetik giver skoen en stor hi-tech-følelse. Se efter disse til at frigive senere i år. 

New Balance H710 Columbia University Jan 6, 2011 Ny Balance H710 â ¬ SColumbia Universityâ ¬ Hidtil har New Balance Ivy League Collection slettet et Brown University og Princeton tema H710. Dette efterlader mindst 6 silhuetter i vingerne, og den næste, vi kommer til at tjekke, er for Columbia University.As med de tidligere farvande er dette demure nummer gjort i grå læder og mesh. En lysere nuance af Grey bruges til hælfligen, N-log og en mørkere skygge på mellemsålen. Skoen har en sort ydersål, der giver en smule vægt og metalliske sølv D-Rings. Columbia blå bruges new balance 990 grey sparsomt på snørebånd og tunge mærke til runde design ud. Disse er sat til at falde uden for USA i februar. Hold dig opdateret til USAs udgivelsesdatoer. 

New Balance H710 Brown University 4 januar 2011 Ny Balance H710 "Brown University" Som en del af New Balance Ivy League Pack er Brown University H710 den første til at blive frigivet. Slated til at blive frigivet i begyndelsen af februar, får vi et dybtgående kig på de plysne brune sneakers her. Med et Brown Bears inspirerede farveskema er H710 Lows dækket af Deep Brown-ruskind, med mesh-detaljer. Der lægges særlig vægt på tungen, hvor det brune våbenskjold sys i taggen. Den klumpede øvre sidder på toppen af en durbale tyggegummi ydersål, med øjenbryn med d-ring blonder og tilsvarende vandture. Check for disse i februar fra mita og vælg andre New Balance forhandlere. 

] Ny Balance H710 Princeton 3 jan 2011 Ny Balance H710 â ¬ SPrincetonâ ¬ New Balance planlægger at gøre noget særligt for dem af jer med Ivy League alma-maters. De giver otte skoler deres egne sneaker / boot hybrider, der har skolens farver vævet gennem dem. Dette par af New Balance H710 er gjort i hyldest til Princeton. Den beige vandreture sneaker er udformet af ruskind og ballistisk nylon mesh for at danne en slags neutral base. Gyldne D-ringe falder sammen med det gyldne emblem på tungen, mens en dyb brun, der findes på mellemsålen og tunge mærket gentages i snørebåndene. Skoene er færdige med en robust gummi bund, der kontrasterer en lettere new balance 990v3 foring. Intet ord på den nøjagtige udgivelsesdato på disse, men vi vil holde dig opdateret. 

Ny Balance H710 Ivy League Collection 14. december 2010 Ny Balance H710 Ivy League Collection Vi får et første kig på New Balance H710 Ivy League Collection. Linjen består af flere versioner af H710 vandre sneaker inspireret af forskellige Ivy League Skoler, herunder Harvard, Brown, Yale, Cornell, Dartmouth, Penn og Princeton. Premium læder og mesh er blandet på sneakers rene rene design og fine universitetsinspirerede logo tags er placeret på tungerne. Hold øje med en udgivelse [Image: new balance-960bnl.jpg] i januar 2011 via Vælg New Balance konti verden over.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)